14 Травня 2021

З метою забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців на основі комплексного співробітництва Волинського інституту ім. В. Липинського із зацікавленими установами, організаціями та підприємствами проведено розширене засідання Ради роботодавці

14.05.2021 р. з метою забезпечення високої якості професійної підготовки фахівців на основі комплексного співробітництва Волинського інституту ім. В. Липинського із зацікавленими установами, організаціями та підприємствами проведено розширене засідання Ради роботодавців Інституту.
Заступник Голови Ради Горбач В.М. розповів про важливість та перспективи впровадження інноваційних освітніх проектів у навчальний процес, відзначив важливість застосування правових норм у практичній діяльності майбутніх фахівців.
Представник ПП «МіК» Щербатюк І.О. окреслелила плани та напрями співпраці стейкхолдерів із студентами. Далі роботодавці окреслили напрями роботи та проблемні питання, над якими необхідно працювати у подальшому.
На засіданні Директор з управління РП ПАТ «СК «Українська страхова група» Масалов В.В. закцентував увагу на тому, що унікальна культура страхової компанії та накопичений досвід роботи з клієнтами створюють сприятливі можливості для розвитку фахівця на будь-якій стадії кар'єри.
На завершення засідання Ради Головою було внесено пропозиції щодо проведення співбесід студентів із стейкхолдерами, за результатами яких студенти матимуть змогу отримати пропозицію про співпрацю.