31 Березня 2021

Школа професійного розвитку викладача МАУП розпочала свою роботу!

30 березня відбувся перший онлайн-тренінг в рамках Весняної Школи професійного розвитку викладача МАУП. На захід було отримано 110 реєстрацій, до першого тренінгу “Цифрові інструменти для дистанційної освіти” долучилося більше 80 учасників. Досвідчений тренер Неля Лебідь познайомила викладачів із інтерактивними можливостями віртуальних дошок, низкою застосунків для проведення опитувань, отримання зворотного зв’язку від здобувачів, а також новими можливостями платформи zoom. Учасникам вдалося кількаразово відтренувати цікаві практичні кейси актуалізації уваги студентів у ході пояснення складного матеріалу.

Захід виявися дуже корисним для збагачення валізки викладацьких технік та прийомів, важливих для організації освітнього процесу належної якості в умовах дистанційного формату.

Викладачі висловили схвальні відгуки та подяки за гарну мотивацію одразу спробувати нові тренерські прийоми на практиці. Дякуємо кожному учаснику за активну позицію та керівництву МАУП за сприяння у організації заходу!